- VIER HET MET VIS -
Schotel voor 3-4 personen. De traditionele visschotel. Gekenmerkt door de huisgemaakte zalmsalade en daaromheen allemaal heerlijke vissoorten. • Gerookte paling • Hollandse Nieuwe • Hollandse garnalen • Gestoomde makreelfilet • Gerookte zalmfilet • Gestoomde zalmmoot • Rivierkreeftgarnalen • Huisgemaakte cocktailsaus • Crabchunk • Rivierkreeftsalade • Crab-cocktailsalade • Zalmsalade Serveren met versgebakken stokbrood of knapperige toast.
Schotel voor 4-6 personen. De traditionele visschotel. Gekenmerkt door de huisgemaakte zalmsalade en daaromheen allemaal heerlijke vissoorten. • Gerookte paling • Hollandse Nieuwe • Hollandse garnalen • Gestoomde makreelfilet • Gerookte zalmfilet • Gestoomde zalmmoot • Rivierkreeftgarnalen • Huisgemaakte cocktailsaus • Crabchunk • Rivierkreeftsalade • Crab-cocktailsalade • Zalmsalade Serveren met versgebakken stokbrood of knapperige toast.
Schotel voor 6-9 personen. De traditionele visschotel. Gekenmerkt door de huisgemaakte zalmsalade en daaromheen allemaal heerlijke vissoorten. • Gerookte paling • Hollandse Nieuwe • Hollandse garnalen • Gestoomde makreelfilet • Gerookte zalmfilet • Gestoomde zalmmoot • Rivierkreeftgarnalen • Huisgemaakte cocktailsaus • Crabchunk • Rivierkreeftsalade • Crab-cocktailsalade • Zalmsalade Serveren met versgebakken stokbrood of knapperige toast.
Schotel voor 8-10 personen. Een verzameling van 7 verse huisgemaakte salades. Smaakvol opgemaakt, klaar om te serveren. • Zalmsalade • Pikante makreelsalade • Garnalensalade • Tonijnsalade • Crab-cocktailsalade • Zalmpaté • Rivierkreeftsalade Serveren als hapje.
Schotel voor 6-8 personen. Deze feestelijk opgemaakte schotel is een lust voor het oog. Ook de smaak zal u en uw gasten aangenaam verrassen. Puur genieten van: • Gerookte palingfilet • Gestoomde makreelfilet • Hollandse garnalen • Gerookte zalmfilet • Huisgemaakte cocktailsaus Serveren als hapje bij uw buffet of borrel.
Per extra haring € 3,25. De Hollandse Nieuwe is een haring van topkwaliteit. Vers van het mes en dat proef je! Heeft u iets te vieren? Een haringschotel wordt altijd gewaardeerd, in stukjes gesneden of aan de staart. Een fantastische schotel met een authentiek Hollands hapje. Royaal gegarneerd en smaakvol gepresenteerd.
Schotel voor 4-5 personen. Incl. 3 sauzen. Deze schotel met een heel assortiment aan versgebakken visspecialiteiten is een echte allemansvriend. • Kibbeling van kabeljauw • Kibbeling in Japanse sesamsaus • Gamba’s • Mosselen • Viskoekjes • Krokante garnalen • Visfrites Geschikt om thuis op te warmen in de oven of magnetron.
Genieten van vis op de gourmet? Lekker en gemakkelijk met een kant-en-klare gourmetschotel. De verschillende vissoorten zijn voorzien van bijpassende marinades. De schotels zijn ook zeer geschikt voor teppanyaki en steengrill. Voor de fondue is er een speciale visschotel om optimaal te genieten van de pure smaak. • Zalmfilet • Kabeljauwfilet • Tonijnfilet • Zeebaars • Gamba’s Klaar om te serveren.
Een keuze ui 3 verse huisgemaakte salades. Stijlvol opgemaakt en klaar om te serveren.
Uw bestelling
Gaat u voor een feestelijke visschotel?
Of toch voor het uitgebreide aanbod van dagverse vis, schaal- en schelpdieren?
Geef uw wensen vroegtijdig door. Gelieve minimaal 2 dagen van tevoren.
Uw bestelling wordt gereserveerd en gekoeld voor u klaar gezet.